måndag 30 december 2013

Buren

Vissa dagar känns det som att Ax är i buren jämt. Man får nästan dåligt samvete innan man kommer ihåg att han faktiskt lägger sig där själv när han blir trött. (Ibland ligger han bara där och busar eller mys-busar med sin mjukishund) Att han dessutom sover mycket (han verkar älska att sova) gör ju att det känns som att han är där jämt. Ibland lägger han sig dock på golvet och sover en stund och det fungerar lika bra det också. Han lägger sig självmant och det känns som att han har ro att vila utan att vi ska behöva bestämma det åt honom.

Vi fortsätter annars i samma banor som tidigare. "Sitt" fungerar riktigt bra nu, även när han ska få mat!! Han får sig minst en liten koppelträningspromenad varje dag. Igår gick vi hela familjen en lite längre sträcka än vad han är van vid (vi har börjat försiktigt) och det gick bra trots att vi hade vagnen med oss. Ibland går man nästan och väntar på att det ska komma ett bakslag snart eftersom det känns för bra för att vara sant ibland att han lär sig så himla fort. :) Vi har kört lite lekfull apportträning egentligen sedan första dagarna men det var alltså premiär idag med en apportdummie.

Annars så har vi en tvååring här hemma som verkligen ser Ax som sin lillebror. Varje morgon vaknar hon före honom och hoppas för minsta lilla rörelse han gör att han ska vakna. Igår när hon var borta hos farmor & farfar blev hon så glad när hon såg honom och Ax han var lika glad över att se henne. :)

Tidigare ikväll busade Ax i sin bur ;)

Sedan la han sig och såg så här söt ut innan han somnade <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar